29 دلیل مهم شکست در زندگی

خانه » مقالات » 29 دلیل مهم شکست در زندگی

شکست در زندگی و دلایل آن 

در حال مطالعه ی کتاب بیندیشید و ثروتمند شوید بودم، برای بار چندم بود که این کتاب را می خواندم و واقعا کتاب جالبی است، مخصوصا برای افرادی که می خواهند در زندگی خود تغییراتی ایجاد کنند. 

در کتاب قسمتی وجود دارد که در مورد علت های شکست افراد توضیح می دهد و با این که جزو کتاب های کلاسیک موفقیت و ثروت است یعنی از کتاب های قدیمی است،اما اغلب دلایل شکت و ناکامی افراد در زندگی که به آن اشاره کرده است هنوز هم مشاهده می شود.

 شکست یکی از اتفاقاتی که در زندگی برای هر کسی می افتد، شکست ها می توانند کوچک باشند مثل این که در یک آزمون مدرسه نتوانیم نمره ی قابل قبول را کسب کنیم یا این که می توانند بسیار بزرگ و عمیق باشند مانند شکست در زندگی عاطفی و طلاق یا ورشکستگی های بزرگ که در آن فرد همه چیزش را از دست می دهد. 

 

اگر دلتان می خواهد دلایل مشهور شکست هایتان در زندگی را بشناسید این مقاله را تا انتها مطالعه کنید.

یک نکته ی مهم: 

یکی تکنیک ها ی موفقیت این است که دلایل شکست را بشناسیم و آن را برطرف کنیم، برای مثال اگر کسب و کاری به دلیل این که تبلیغات ضعیفی داشته و شکست خورده و ما هم قصد داریم همان کسب و کار را راه بیاندازیم باید با آگاهی بیشتری روی تبلیغات و بازاریابی مان متمرکز شویم تا مثل گذشتگان شکست نخوریم.

شما هم ببینید که کدام یکی از این دلالیل در زند گی شم وجود دارد، بعد از آن کافی است فقط آن علت را که معلول اش شکست را ازابین ببرید.

 

29 دلیل عمده شکست و ناکامی:

  1. اشکلات جسمانی
  2. نداشتن هدف مشخص در زندگی 
  3. نداشتن اشتیاق برای پیشرت و ترقی
  4. تحصیلات ناکافی
  5. نداشتن نظم و ترتیب
  6. نداشتن سلامتی
  7. تاثیرات نامطلوب محیطی در دوران کودکی
  8. تنبلی و مسامحه
  9. نداشتن مداومت و پشتکار
  10. شخصیت منفی
  11. کنترل نکردن امیال جنسی 
  12. پرداخت نکردن بهای موفقیت 
  13. نداشتن عزم راسخ در تصمیم گیری
  14. انتخاب همسر نامناسب
  15. احتیاط بیش از حد 
  16. انتخاب همکاران اشتباه
  17. خرافات و تعصب
  18. انتخاب شغل نامناسب
  19. فعالیت های غیر متمرکز
  20. خرج کردن بی حساب
  21. نداشتن دلگرمی
  22. ناشکیبایی
  23. رعایت نکردن حد اعتدال
  24. ناتوانی در همکاری بادیگران
  25. ثروت بادآورده 
  26. نداشتن صداقت 
  27. نفس پرستی و خود بینی
  28. کارهای حدسی
  29. نداشتن سرمایه 

 

1. اشکالات جسمانی

برای کسی که با یک نقص جسمانی یا مغزی به دنیا می آید کار چندانی نمی توان صورت داد. این اشخاص تنها با استفاده از خدمات دیگران می توانند شرایط خود را بهتر کنند. توجه داشته باشید که از 29 علت شکست تنها این یک مورد است که نمی توان آن را به سادگی اصلاح کرد.

۲. نداشتن هدف مشخص در زندگی

برای کسانی که هدف مشخصی را در زندگی دنبال نمی کنند و کسانی که راستایی برای حرکت ندارند شانس موفقیت چندانی وجود ندارد. از هر ۱۰۰ نفری که با آنها گفت وگو کردم ۹۸ نفر فاقد این برنامه بودند. هدفی نداشتند و احتمالا این مهمترین علت ناکامی آنها بود.

٣. نداشتن اشتیاق برای پیشرفت و ترقی

کسانی که به پیشرفت و ترقی بی علاقه اند و آنهایی که مایل نیستند های ترقی و پیشرفت را بپردازند، شانسی برای موفقیت ندارند.

۴. تحصیلات نامکفی

تحصیل ناکافی مشکل فلج کننده ای است اما می توان این کمبود را به سهولت نسبی برطرف نمود. تجربه ثابت کرده است که تحصیل کرده ها خود ساخته یا خود آموخته شناخته می شوند. برای قرار گرفتن در شمار تحصیل کرده ها به بیش از یک مدرک دانشگاهی نیاز است. آموزش دیده کسی است که می تواند خواسته هایش را بدون خدشه دار ساختن حقوق دیگران برآورده سازد. تحصیل تنها مسئله دانش را در بر نمی گیرد بلکه مشمول دانشی می شود که به صورت مؤثر مورد استفاده قرار می گیرد. به اشخاص به خاطر آنچه می دانند حقوق نمی دهند. اشخاص با توجه به کاری که با این علم و دانش خود می کنند دستمزد می گیرند.

۵. نداشتن نظم و ترتیب

نظم و ترتیب ناشی از کنترل خویشتن است، معنایش این است که بتوان کیفیات منفی خود را کنترل نمود. قبل از اینکه بتوانید شرایط را کنترل کنید باید ابتدا خود را کنترل نمایید. تسلط بر خویشتن دشوارترین کاری است که هرکس می تواند بکند. اگر بر خود مسلط نباشید، این «خود» بر شما مسلط می شود. اگر در برابر آینه ای بایستید می توانید در آن بهترین دوست یا غدار ترین دشمن خود را ببینید.

۶. نداشتن سلامتی

برخوردار نبودن از سلامتی مانع موفقیت است. کسی بدون اینکه از سلامتی خوبی برخوردار باشد نمی تواند موفق شود. اما بسیاری ناراحتیهای جسمانی را می توان کنترل نمود. از جمله مهمترین دلایل ناراحتیهای جسمانی عبارتند از:

  •  پرخوری یا مصرف غذاهای مضر
  •  عادات فکری اشتباه – توجه به امور منفی
  •  افراط در فعالیتهای جنسی
  • ورزش نکردن
  •  تنفس نادرست و در نتیجه محروم ماندن از هوای سالم و کافی

 

7. تأثیرات نامطلوب محیطی در دوران کودکی

بسیاری از کسانی که دارای گرایشات بزهکاری هستند، آن را از محیط و از دوستان نااهل دوران کودکی گرفته اند.

۸. تنبلی و مسامحه

مسامحه و امروز و فردا کردن یکی از علل مهم شکست و ناکامی است. این کیفیت به گونه ای در همه وجود دارد؛ در کمین ایستاده تا موفقیت را از اشخاص برباید. اغلب ما در زندگی از آن رو شکست می خوریم زیرا در انتظار رسیدن « زمان مناسب » هستیم. بهانه سازی می کنیم که برای انجام کار مورد نظر مان باید تا فراهم آمدن زمان مناسب صبر کنیم. صبر نکنید و منتظر نمانید زیرا زمان مناسب هرگز از راه نمی رسد. از همین جایی که هستید شروع کنید و از ابزاری که در اختیار دارید استفاده نمایید. وقتی دست به کار شديد ابزار بهتری پیدا می کنید.

۹. نداشتن مداومت و پشتکار

اغلب ما آغازگرهای خوبی هستیم اما تمام کننده های خوبی نیستیم. از آن گذشته بسیاری از اشخاص با مشاهده نخستین نشانه های شکست و ناکامی دست از کار می کشند و این در حالی جایگزینی برای مداومت و پشتکار وجود ندارد. کسی که مداومت  می کند مشکل را از پیش روی خود برمی دارد.مشکل را خسته می کند تا راه خود را بگیرد و برود،پشتکار و مداومت، شکست و ناکامی را محو می کند.

 ۱۰. شخصیت منفی

کسی که با دید منفی به اشخاص و امور نگاه می کند شانسی برای موفقیت ندارد. موفقیت با کاربرد و اعمال قدرت حاصل می شود و قدرت نیز ناشی از تلاشهای تعاونی سایرین است.شخصیت منفی همکاری را جلب نمی کند.

۱۱. کنترل نکردن امیال جنسی

نیروی جنسی محرکی قدرتمند است که اشخاص را به عمل تشویق می کند و از آنجایی که این یکی از قدرتمندترین هیجانات انسانی است باید آن را کنترل نمود و در مسیر درست هدایت کرد.

۱۲.پرداخت نکردن بهای موفقیت 

میل به قمار میلیونها نفر را به شکست و نومیدی سوق داده است. شاهد مثال جالب این موقعیت فروپاشی بازار اوراق بهادار وال استریت بود که در جریان آن میلیونها نفر برای ثروتمند شدن دست به قمار زدند و ناکام ماندند.

۱۳. نداشتن عزم راسخ در تصمیم گیری 

اشخاص موفق به راحتی تصمیم می گیرند و در تجدیدنظرهایشان تانی به خرج می دهند اشخاصی که در تصمیم گیری کند عمل می کنند و مرتب در تصمیمات خود تجدیدنظر می نمایند اغلب در شمار ناموفق ها هستند. تردید در تصمیم گیری و مسامحه کاری برادران دوقلو هستند. هرجا یکی از آنها وجود داشته باشد، به احتمال زیاد دیگری هم وجود دارد. این زوج را نابود کنید و ندهید که شما را به شکست و ناکامی سوق دهند. 

 ۱۴.انتخاب همسر نامناسب

انتخاب همسر نامناسب یکی از دلایل عمده ناکامی است. ازدواج میان اشخاص ارتباط صمیمانه ایجاد می کند. اگر این ارتباط هماهنگ نباشد امکان شکست زیاد است. از آن گذشته این شکست اغلب باناخشنودی و ناخرسندی همراه است. شکستهای ناشی از ازدواجهای نامناسب همه نشانه های الهام و اشتیاق را در انسان می کشد.

15. احتیاط بیش از اندازه

کسی که به دلیل احتیاط بیش از اندازه دست به کار نمی شود، به اجبار پس مانده ها و باقیمانده های دیگران را نصیب می برد. احتیاط بیش از اندازه به همان اندازه بی احتیاطی بد است. باید در برابر این دو افراط و تفریط ایستاد. زندگی پر از فرصتهای مناسب است.

۱۶. انتخاب همکاران اشتباه

این یکی از دلایل عمده شکست در فعالیتهای اقتصادی است. هنگام ارائه خدمات، شخص باید کارفرمای بسیار مناسبی انتخاب شود. کارفرمایی الهام بخش که از فراست لازم برخوردار باشد. کسی را برای همکاری انتخاب کنید که ارزش همکاری را داشته باشد.

۱۷. خرافات و تعصب

خرافات نوعی ترس و نشانه جهل و نادانی است. اشخاص موفق چشمان خود را باز نگه می دارند و هراسی به دل راه نمی دهند

18. انتخاب شغل نامناسب

موفق شدن در کاری که آن را دوست ندارید امکان پذیر نیست. مهمترین قدم در ارائه و فروش خدمات شخصی، انتخاب حرفه ای است که بتوانید با تمام وجود به آن بپردازید.

19. فعالیتهای غیر متمرکز

 همه کاره و هیچ کاره نمونه ای است که آن را زیاد شنیده ایم. به جای پرداختن به انواع و اقسام فعالیتها، همه تلاش خود را روی یک هدف قطعی متمرکز سازید.

20. خرج کردن بی حساب

ولخرجی و خرج کردن بی حساب شیوه خردمندان نیست. عادت کنید که بخشی از درآمد خود را پس انداز نمایید. داشتن پول در بانک هنگام چانه زنی برای فروش خدمات شخصی به انسان قوت قلب می دهد. بدون داشتن پول و پس انداز شخص مجبور است که هر پیشنهادی را که به او می دهند بپذیرد و به داشتن آن شغل خوشحال باشد.

21. نداشتن دلگرمی

بدون دلگرمی نمی توان دیگران را مجاب کرد. از آن گذشته اشتياق و دلگرمی سرایت می کند و کسی که از آن بهره مند است با استقبال دیگران روبرو می شود.

22. ناشکیبایی

اشخاصی که ذهن بسته دارند به ندرت موفق می شوند. آسیب زننده ترین نوع ناشکیبایی مواردی است که با عقاید متفاوت در زمینه های مذهبی، نژادی و سیاسی رابطه دارد.

23. رعایت نکردن حد اعتدال

مخرب ترین انواع رعایت نکردن حد اعتدال در ارتباط با خوردن، مصرف الکل به مقدار زیاد و افراط در فعالیتهای جنسی است. زیاده روی در هریک از این موارد مانع موفقیت می شود

 24. ناتوانی در همکاری با دیگران

خیلیها، از آن جهت که نمی توانند با دیگران همکاری کنند فرصتهای مناسب زندگی خود را از دست می دهند. ناتوانی در همکاری با دیگران مشکلی است که در هیچ حرفه ای قابل قبول نیست.

25. ثروت باد آورده

ممکن است در اثر فوت پدر یا مادر پولدار، فرزندانشان به ثروت قابل ملاحظه ای برسند. این ثروت باد آورده است که آنها آن را با تلاش و زحمت فراهم نکرده اند. ثروت باد آورده اغلب دشمن موفقیت است. ثروتمند شدن سریع اغلب از فقر و تنگدستی خطرناک تر است.

26. نداشتن صداقت

چیزی که بتوان آن را جایگزین صداقت کرد وجود ندارد. ممکن است کسی تحت تأثیر شرایط موقتأ صداقتش را کنار بگذارد. اما کسی که به عمد صداقتش را کنار می گذارد، شانسی ندارد دیر یا زود اعتبار و اشتهارش را از دست می دهد و بعید نیست که در این میان آزادی او برباد رود.

27. نفس پرستی و خود بینی

نفس پرستی و خودبینی چراغهای خطری هستند که دیگران را از نزدیک شدن به ما برحذر می دارند. کبر و نخوت قاتل موفقیت است

28. کارهای حدسی

خیلیها از روی بی تفاوتی یا تنبلی در گردآوری حقایق اهمال می کنند و کارهای خود را براساس حدس و گمان انجام می دهند.

29. نداشتن سرمایه

یکی از دلایل شکستهای تجاری نداشتن سرمایه و تجربه به قدر کافی است.

همین حالا از خودتان بپرسید کدام یک از بهانه ی های بالا مانع شما برای رسیدن به موفقیت شده است؟

 

 

4/5 - (2 امتیاز)

3 دیدگاه

  1. شکست وقتی اتفاق می افتد که از اعتماد و اطمینان حتی شده یک ذره و در بهترین شرایط فاصله می گیریم و برعکس موفقیت وقتی به دست می آید که یک ذره به اعتماد و اطمینان نزدیک میشویم و قدمی برمی داریم شده در بدترین و اسفناک ترین شرایط

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *