پادکست شماره ی دو:اهمال کاری و بهانه تراشی

خانه » مقالات » صدا » پادکست شماره ی دو:اهمال کاری و بهانه تراشی

اهمال کاری و بهانه تراشی

در این پادکست در مورد اهمال کاری کاری و بهانه تراشی نکات جالب و کاربردی ای را بررسی می کنیم.

اگر حس می کنید اهمال کار هستید و برای انجام کارهای مهم خود بسیار بهانه تراشی می کنید حتما این فایل آموزشی را گوش کنید.

 

برای دانلود کلیک کنید:

دانلود مستقیم

 

 

متن پادکست اهمال کاری و بهانه تراشی:

 در این پادکست می‌خواهیم در مورد بهانه‌تراشی و اهمال‌کاری صحبت کنیم، علی محمدیان هستم،از وب سایت آموزشی، علی محمدیان دات کام. با ما همراه باشید.

شاید برای شما هم پیش اومده باشه، افرادی که توانایی دارند، سالم هستند، اما در خونه‌ها را می‌زنند و گدایی می‌کنند و یا سر چهارراه ها گل می‌فروشند و یا از آن بدتر بیکار هستند. در مقابل افرادی مانند نیک و ویچیچ، محمدگمار، فریبا معصومی، علی رقم معلولیت بالا، کار می‌کنند،تحصیل می‌کنند،سخنرانی می‌کنند و رکورد گینس می‌زنند.

تفاوت بین افراد موفق و افراد شکست خورده چیه؟اگر بخوایم دقیق بشیم، بهانه‌تراشی یکی از مهم‌ترین تفاوت افراد موفق و افراد شکست خورده هست. بسیار افراد موفقی را می‌بینیم که در شرایط بسیار سخت، در فقر، در نبود سرپرست خانواده، نداشتن پدر، مادر، در سنین کم فعالیت خودشون  را شروع کردند و به موفقیت بالا رسیدند. افرادی مثل آقای احد عظیم زاده ، فردی که تلاش کرد و با تلاش خودش، با پشتکار خودش به جایی رسید که  خیلی از افراد آرزشون اینه که یک دهم از دارایی آقای عظیم زاده را داشته باشند.

اما خب این‌ها را گفتیم که به چه نتیجه‌ای برسیم؟

این‌ها را گفتیم که بدونیم، فرق بین افراد موفق و افرادی که موفق نمی‌شن و شکست می‌خورند، فقط بهانه‌تراشی است. بسیار، افرادی را می‌بینیم که تن سالم ، درآمد خوب،پدر، مادر دارند،قسط ندارند، مجبور نیستند درآمد سنگینی داشته باشند،که بخواهند اقساط سنگینی را پرداخت کنند ولی کار نمی‌کنند،اما در مقابل کسانی را می‌بینیم که قسط دارند، بچه‌ی آن‌ها مریض است،خود آن‌ها مریض هستند، اما کار می‌کنند،تفاوت از کجا می‌آید؟ این تفاوت از این‌جا میاد که یکسری از افراد به بهانه‌هایشان چسبیده اند و بهانه‌هایشان را بهترین عامل،می‌دانند که حرکت نکنند،یعنی این افراد زمانی که می‌خواهند شروع کنند، می‌گویند، خب من می‌خواهم چکاری انجام دهم؟برای مثال می‌خواهم طراحی سایت یاد بگیرم، بلد نیستم، بلد نیستم، بهونه چی بیارم؟ فکرشون مدام میگرده و میگه آهان من انگلیسی بلد نیستم، من دفتر ندارم…

خب پشت این بهونه که من دفتر ندارم،پشت این بهونه که من انگلیسی بلد نیستم،قایم می‌شن. و دیگه به اون سمت نمیرن که یک کار جدیدی یاد بدن و یا طراحی سایت و یا آن هدفی را که دارند عملی کنند.

جالبه با یکی از بزرگترین طراح‌های سایت داخل کشور صحبت می‌کردم،گفتن من دوسال اول کارم دفتر نداشتم، امروز تبدیل به یکی از بزرگترین شرکت‌های طراحی سایت شدند، و سایت‌هایی را طراحی می‌کنند، که هزینه‌های بالایی داره و مشاوره ‌هایی را می‌دهند که جز مشاوره‌های گرون کشور ما هستند.

دقیقا همین امروز، قبل از اینکه این پادکست را برای شما ضبط کنم، با یکی از راننده‌های عزیز کشورمون صحبت می‌کردم، این آقای راننده،تریلی داره و در کار جابه جایی بار هست، بهشون گفتم اوضاع حمل و نقل چطوره؟ میگفت خیلی خوبه.. و برای کسی که دنبال کار است، کار وجود داره،یعنی اگر شما ازخونه بیرون بری، بری در باروری و آنجا بایستی،بار وجود داره، اما برای کسی که در خونه می‌خوابه، منتظر کسی هست که بهش زنگ بزنند و یک کار خیلی خوب بهش بدن،که این را جابهجا کند و کرایه بگیرد،کار وجود نداره، جالبتر از آن این است که چند روز قبلش با یک راننده دیگه صحبت می‌کردم، می‌گفتش که وضع ممکلت خراب شده، وضع اقتصاد داغونه،اصلا بار نیست… حمل و نقل خوابیده،این شغل دیگه به درد نمی‌خوره، باید دائم کار کنی، همش تلاش کنی،

این دو آدم را کنار هم قرار دهید، یک لحظه مقایسه کنید،کدوم به دل شما میشینه؟

فردی که دائم غر می‌زنه؟ فردی که دائم نق می‌زنه که بار نیست، اوضاع اقتصادی خرابه …. و یا فردی که میدونه اوضاع سخته، اما باز تلاش می‌کنه؟

دوستان فکر نکنید،آقای مثل گمار، خانمی مثل فریبا معصومی،آقای نیک و ویچیچ، که سخنران انگیزشی هست، یا آقای محمد گمار که اسمش در کتاب‌های رکورد گینس ثبت شده، ایشون،علی رقم معلولیت بالایی که دارند، با داشتن یک دست، تمام پله‌های برج میلاد را بالا رفتند،فکر نکنید برای این‌ها راحته… برای ما سخته…. نه اونها هم این سختی را می‌بینند،اونها هم این سختی را می‌کشند، یعنی درک می‌کنند،

یعنی وقتی می‌خواد یک کاری را انجام بده، وقتی صبح،می‌خواد بره بیرون و اولین تماسش را بگیره،وقتی می‌خواد اولین مشتری‌اش را ملاقات بکنه، برای اونها هم سخته، ولی مغز اونها به شکلی تربیت شده که  بهانه‌تراشی را stope می‌کنه و میگه امروز حاضرم کارهایی را انجام بدم، که دیگران حاضر به انجام آن نیستند،تا فردا بتونم‌کارهایی را انجام بدم، که اگر دیگران هم بخوان، نمی‌تونند همون کارها را انجام بدن، و به اشتباه، بسیاری از افراد،میگن که یک هدفی که دوست داری، یک شغلی که دوست داری، خب بله، شما یک شغلی را دوست داری، اما پشت آن شغلی که دوست دارید، هزار کار دیگه هستش که دوستش نداری، ولی اگر حاضر باشی اون دردسر‌ها را تحمل کنی،اون لذتی که از کارت می‌بری، چندین برابر میشه و پیشرفت می‌کنی، و همیشه افرادی که سختی‌ها را تحمل می‌کنند و بهانه‌تراشی نمی‌کنند و تنبلی و اهمال کاری نمی‌کنند، پیشرفت می‌کنند،

ازتون می‌خوام این فایل آموزشی را برای دوستی که فکر می‌کنید، اهمال کاری داره و یا بهانه‌تراشی می‌کند،فوروارد کنید و بفرستید.

موفق و پیروز باشید.

شما چه امتیازی می دهید؟

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *